OVER ONS

GOOS is opgericht in 2010 maar in 2012 overgenomen en vanaf dat jaar is het huidige café in bedrijf. GOOS is een laagdrempelig eetcafé midden op het pleintje in de Maasstraat, een heerlijke locatie met een rustig plantsoentje voor de deur. Auto’s zijn daarom in geen velden of wegen te bekennen, hetgeen het grote aantal kinderen met vaders en moeders in GOOS verklaart. Maar, het is niet alleen het kindvriendelijke terras wat GOOS zo aantrekkelijk maakt, het huiselijke karakter van de zaak speelt natuurlijk ook een grote rol. Vriendelijke, goed gehumeurde medewerkers in de bediening,  gezellige achtergrond muziek, een uitgebreide leestafel, strips voor de kids, wat wil een mens nog meer! Gezelligheid staat bij GOOS hoog in het vaandel en iedereen moet zich er op zijn gemak kunnen voelen. Of je nu komt werken, de krant komt lezen, een afspraak of een blind date hebt, bier komt “slempen”, AJAX komt kijken, je bent van harte welkom! En, voor de zakenmensen en dagjes mensen, GOOS ligt om de hoek bij de RAI en KNIJN bowling, net even wat rustiger dan in de grote winkelstraten.

GOOS heeft een groot Rivierenbuurt hart en betrekt van af het prille begin in 2012 tot nu aan toe, de meeste producten bij collegae uit de buurt. Dat geeft niet alleen een sociaal gevoel, het zorgt ook voor een prettig onderling contact én niet onbelangrijk, altijd verse producten. We halen de macarons en bonbons bij patisserie TOUT, de groenten bij MAAS versshop, vis bij VIS OP ZUID en de worsten bij WOORTS. Lokaler wordt het niet!

GOOS heeft overigens een heerlijke keuken, met ontbijt vanaf 09.30, lunch, borrelhappen en diner tot 21.30. Croissants, uitsmijters, warme en koude broodjes, maaltijdsalades, bittergarnituur, GOOSburgers, kipsaté, stoofvlees, fish & chips onze koks draaien hun hand er niet voor om. Vergeten we bijna al onze huisgemaakte taarten; appeltaart, cheesecake, worteltaart, noem maar op of GOOS bakt het.

Bierliefhebbers kunnen hun hart ophalen in GOOS. Maar liefst 9 tapkranen, met standaard 5 bieren van brouwerij ’t IJ op de tap. ’t IJ staat al jaren garant voor kwalitatief geweldige bieren van een constante hoge kwaliteit en daar lust GOOS wel pap van, dat moge duidelijk zijn! Maar dat niet alleen, in GOOS ook nog ca. 50 flesjes bier, variërend van Belgische klassiekers tot moderne Amsterdamse craft bieren.

Wijnen betrekt GOOS bij de Wijnrank, een betrekkelijk kleine, alternatieve wijnhandel met een groot assortiment, waarin veel wijnen uit eigen import. Duitsland en Oostenrijk zijn hier favoriet, maar ook wijnen uit de andere wijnstreken komen geregeld aan bod. Kwaliteitswijnen voor kenners.

Dus, U weet genoeg zouden we zeggen! Geen enkele reden om niet langs te komen in GOOS, toch?!

Snacks

Bieren

Diner